Per 1 februari is de vaccinatielocatie in sporthal De Toekomst weer open. Op 1 februari is de locatie geopend van 10.00 tot 15.00 uur. Vanaf 8 februari tot 17.00 uur.

Eerder moest de vaccinatielocatiesluiten, omdat de medewerkers van de kleine locaties nodig waren op de grote vaccinatielocaties. Landelijk, maar ook regionaal, worden er nu minder vaccinatieafspraken gemaakt. Daarmee ontstaat er ruimte voor het gefaseerd (her)openen van de dichtbijlocaties.

Inwoners kunnen vanaf 1 februari voor een vaccinatie tegen het coronavirus elke dinsdag weer terecht bij de sporthal van IJsselmeervogels (Westdijk 14). U kunt bij deze locatie terecht voor een eerste of tweede prik of de boostervaccinatie. Een afspraak maken voor een van de vaccinaties is niet verplicht. U kunt dus vrij inlopen.

Kijk voor alle actuele openingstijden op de website www.ggdru.nl.

Vorig artikelNationale Tuinvogeltelling
Volgend artikelWebinar voor patiënten met kanker en hun naas