SV Spakenburg heeft zich per direct versterkt met Sanny Monteiro. De 32-jarige verdediger komt over van Rijnsburgse Boys en heeft een contract tot het einde van dit seizoen getekend bij de Blauwen.

MetSanny Monteiro heeft de technische commissie van SV Spakenburg een ervaren speler aan boord gehaald. De Rotterdammer van Kaapverdiaanse afkomst heeft onder meer ruim 120 wedstrijden in de Jack’s League (Tweede Divisie) en bijna 40 duels in de Keuken Kampioen Divisie in de benen. De 1,83 meter lange verdediger kan zowel in het centrum van de verdediging als op de backpositie uit de voeten. Omdat hij dit seizoen bij Rijnsburgse Boys weinig aan spelen is toegekomen, heeft de technische commissie van de Blauwen hem benaderd voor een overgang naar de Blauwe zijde van de Westmaat, waarna de club en speler snel tot een akkoord zijn gekomen.

Vorig artikelStef Brummel vertrekt
Volgend artikelDaling aantal woninginbraken