De Kwetterterp is nieuw in het Dierenpark Amersfoort.
Aan de rand van het Woud ontdek je de Kwetterterp. Hier woont sinds kort de Woudwachter die je graag uitnodigt voor een ‘housewarming’. De Woudwachteris een echte ‘vogel-fan’! In de werkschuur, woning en tuin kom je in kasten, op werktafels en via snuisterijen van alles te weten over de Nederlandse vogels. Zo kom je erachter welke vogel welk geluid maakt, pluis je een uilenbal uit en bekijk je het nest van een boomklever en een zwaluw van wel heel dichtbij.

Ook kom je erachter hoe je de vogels thuis zelf kan helpen. Hun leefomgeving wordt bijvoorbeeld steeds meer bedreigd door tuinen waarin steeds meer groen wordt vervangen door betegeling. De Woudwachter helpt je op weg met het maken van voer, veilige schuilplekken en het maken van nestplekken voor de vogels.

Vorig artikelBrand bij De Visscher
Volgend artikelGEFELICITEERD!!!!