Het is weer een tijdje stil geweest rondom de Moedige Moeders. Achter de schermen ging hun werk ‘gewoon’ door, maar er konden geen samenkomsten zijn, opnieuw door coronamaatregelen.
Inmiddels hebbende moeders besloten om, met inachtneming van de 1,5 meter, toch weer te beginnen. Tijdens deze samenkomsten vinden namelijk de mooiste ontmoetingen plaats. De verhalen geven zoveel herkenning! Er is een saamhorigheid die laat zien, dat jij, naaste van een verslaafde, niet de enige bent. Ook anderen in deze situatie gaan hier doorheen en je kunt elkaar tot steun zijn.
Schroom dus niet en stap over jouw drempel en maandag 7 februari over de drempel bij denksportcentrum En Passant. Dan start om 19.30 uur de bijeenkomst van de Moedige Moeders. Vanaf 19.15 uur staat koffie/thee voor u klaar. U bent welkom!!

Vorig artikelGEFELICITEERD!!!!
Volgend artikel‘Hour of praise