Bessel Grift blijft het komende seizoen hoofdtrainer van HVBS. De oefenmeester uit Amersfoort heeft zijn jawoord gegeven om minimaal aan te blijven tot de zomer van 2023. Zowel het bestuur als de technischecommissie van HVBS zijn erg blij met het aanblijven van Bessel Grift. Ondanks de interesse van andere verenigingen wil Bessel samen bouwen aan de ambities van HVBS. Belangrijk onderdeel van deze ambitie is de opmars van HVBS DS1. HVBS DS1 is momenteel koploper in de hoofdklasse C en wil binnen afzienbare tijd een stabiele tweede-divisionist zijn. Met herkenbaar spel wil HVBS haar eigen talenten ontwikkelen om ook in de toekomst mee te kunnen op dit niveau. Bessel heeft laten zien zeer goed te passen bij
deze ambitie en hierdoor was er van alle kanten een goed gevoel om samen door te gaan. Zo hoopt HVBS met elkaar
de ontwikkeling van de laatste anderhalf jaar door te kunnen zetten en de ambities nog verder waar te kunnen maken.
In het kielzog van Bessel Grift blijft assistent-trainer Joop van den Enden aan HVBS verbonden tot minimaal medio
2023. Joop is in het najaar van 2020 gestart bij HVBS ter ondersteuning van Bessel en de vereniging is zeer
content met zijn werkzaamheden. Joop is een echt handbaldier, wat blijkt uit het feit dat hij sinds kort ook het
wedstrijdsecretariaat voor zijn rekening neemt. HVBS is dan ook zeer content dat ook Joop
behouden blijft voor zowel HVBS DS1 als de vereniging in het geheel.
Sinds dit seizoen heeft Bessel Grift ook assistentie op de trainingen van John van Gulik, een bekende in de handbalwereld en samen met Bessel Grift gedurende enkele jaren de hoofdtrainer van HV Eemland, waarbij onder andere gespeeld werd in de eerste divisie van het mannenhandbal. Aankomend seizoen zal de samenwerking tussen Bessel, Joop en John verder uitgebreid worden en zodoende zal ook John officieel assistent-trainer zijn van HVBS DS1.

Vorig artikelTaalvrijwilligers gezocht
Volgend artikelVerkiezingsdebatten op LOS-radio