In maart zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Nog ruim vier weken om te beslissen op wie je gaat stemmen. Bij LOS-radio gaan vertegenwoordigers van de vijf lokale politieke partijen in wisselende duo’smet elkaar in gesprek.

In het programma Met Andere Woorden op zaterdagochtend van 11.00 tot 12.00 uur debatteren de komende vijf weken steeds twee partijen met elkaar, onder leiding van de presentator Jan Knepper. Aanstaande zaterdag zijn dit het CDA en de SGP. Voor het CDA komt Ariean van de Groep, voor de SGP Jan-Bert Heinen.

Aan de hand van een viertal stellingen debatteren de lijsttrekkers van deze partijen om aan de luisteraar duidelijk te maken waarom ze straks op ‘hun’ partij moeten stemmen.

De debatten worden de komende vijf zaterdagen live uitgezonden op LOS-radio op 107.5 FM. Op de daaropvolgend maandagavond wordt het programma van 18.00 tot 19.00 uur herhaald op dezelfde zender.

Vorig artikelHVBS verlengt contract met trainer Bessel Grift
Volgend artikelLos Klassiek