IJsselmeervogels heeft de oefenwedstrijd tegen AFC gewonnen. De Rooien uit Bunschoten-Spakenburg waren in Amsterdam met 2-3 te sterk voor de huidige nummer 3 van de tweede divisie.

IJsselmeervogelsnam al in de zesde minuut de leiding tegen AFC. In Amsterdam kreeg de ploeg uit Spakenburg als in de 6e minuut een penalty, deze werd benut door Pieter Langedijk. Zeven minuten later was de score verdubbeld toen de bal voor de voeten van Steven Sánchez Angulo viel. Hij passeerde doelman Patrick Zonneveld voor de 2-0.
Vijf minuten in de tweede helft deed AFC wat terug toen Segun Owobowale de aansluitingstreffer maakte. Zeven minuten later kreeg IJsselmeervogels nog een tegenvaller te verwerken toen keeper Jaimy Schaap geblesseerd het veld moest verlaten. Zes minuten voor tijd maakte oud-FC Utrecht speler Gévero Markiet gelijk.
Ondanks dat de Vogels een 2-0 voorsprong uit handen gaven lieten ze zich niet van de wijs brengen. Drie minuten later kopte Dylan de Braal IJsselmeervogels opnieuw op voorsprong. 2-3 was de eindstand in Amsterdam.
Bron: RTV Utrecht

Vorig artikelFrank Olijve kiest voor nieuwe uitdaging
Volgend artikelSpakenburg geeft voorsprong weg tegen Quick Boys