In goed onderling overleg scheiden na dit seizoen de wegen van Darren Rosheuvel en IJsselmeervogels. Dat is de uitkomst van de gesprekken tussen de 27-jarige middenvelder en de technische commissie. Hetverblijf van de linksbenige middenvelder blijft daardoor beperkt tot een seizoen.
Darren Rosheuvel kwam afgelopen zomer naar De Westmaat. In de periode daarvoor speelde de geboren Amsterdammer onder meer voor FC Utrecht, Cambuur en Telstar. Dit seizoen kwam de voormalig jeugdinternational vooralsnog slechts tot 245 speelminuten in de competitie (10 wedstrijden, waarvan drie keer basisspeler).
Erwin van der Lugt over het vertrek: “Door diverse omstandigheden, waaronder blessures, heeft Darren dit seizoen helaas niet kunnen brengen wat zowel hij als wij ervan verwacht hadden. In een gesprek met de technische commissie is besloten om de samenwerking na dit seizoen te beëindigen. Darren denkt op dit moment na over zijn toekomst en wat de rol als actieve voetballer daarin wordt, in combinatie met zijn eigen bedrijf D-Solution Life coach.”

Vorig artikelRoy Tol verlaat Spakenburg na 1 seizoen
Volgend artikelFrank Olijve kiest voor nieuwe uitdaging