Na dit seizoen komt er een eind aan de samenwerking tussen SV Spakenburg en Roy Tol. In een gesprek met de technische commissie is besloten dat het beter is dat de snelle vleugelaanvaller op zoek gaatnaar een nieuwe club, waar hij meer kans op speeltijd heeft.

De 23-jarige Tol speelde voordat hij naar Spakenburg kwam voor Jong FC Volendam dat ook uitkomt in de Tweede Divisie. Dit seizoen speelde hij slechts 148 minuten in acht competitiewedstrijden, waarvan geen enkele wedstrijd als basisspeler. Hij scoorde 1 keer, een prachtige goal in de uitwedstrijd tegen Rijnsburgse Boys. De technische commissie geeft aan: ‘de samenwerking tussen Roy en Spakenburg heeft helaas niet heeft gebracht wat we ervan verwacht hadden en dan is het beter om al in een vroeg stadium duidelijk naar elkaar te zijn’.

Vorig artikelGevonden en verloren
Volgend artikelRosheuvel vertrekt