De selectie van v.v. Eemdijk voor het seizoen 2021-2022 krijgt steeds meer gestalte. Afgelopen week is de technische commissie nog eens met vier spelers tot overeenstemming gekomen, waardoor er nu 15spelers vastliggen voor komende jaargang.
Jeffrey van den Dikkenberg heeft wederom zijn ja-woord aan Eemdijk gegeven. De 23-jarige middenvelder, die vorig seizoen ook veelvuldig centraal achterin geposteerd stond, gaat met zijn extensie alweer zijn vijfde seizoen in op sportpark De Vinken. Naast hem gaf ook Tim ‘Koek’ Koelewijn de technische commissie te kennen bij Eemdijk te blijven. De middenvelder (24) kwam afgelopen zomer over van dorpsgenoot Spakenburg en manifesteert zich steeds meer in de selectie van Eemdijk.
Ook Koelewijns maatje Niels de Jong blijft langer bij Eemdijk. De 27-jarige aanvaller, die bezig is aan zijn tweede termijn na een uitstapje van drie seizoenen naar Spakenburg, ziet voldoende aanknopingspunten om ook volgend seizoen in het groene shirt actief te zijn. Last but not least heeft ook Jeroen de Harder aangegeven volgend seizoen het Eemdijk-tricot om zijn schouders te dragen. De doelman (28) is sinds het seizoen 2020-2021 de eerste doelman van Eemdijk en wil die reeks graag voortzetten.

Vorig artikelMet Andere woorden
Volgend artikelUtrechts technieksector staat te springen om techneuten!