Boy van de Beek speelt ook volgend seizoen voor SV Spakenburg, zijn contract is met 1 jaar verlengd. De 28-jarige middenvelder raakte begin oktober, in de oefenwedstrijd tegen Sportlust ’46, zwaar geblesseerdaan zijn knie en is dit seizoen uitgeschakeld.
De geboren Nijmegenaar kwam hiervoor uit voor o.a. De Treffers en Achilles ’29 en was bij De Treffers aanvoerder. Dit seizoen startte hij zes keer in de basis, maar helaas raakte hij tijdens een oefenwedstrijd op ongelukkige wijze geblesseerd aan zijn knie en werd een gescheurde kruisband geconstateerd, waaraan hij begin december is geopereerd.
De technische commissie van SV Spakenburg is blij dat Boy van de Beek ook komend seizoen te zien is op de blauwe zijde van De Westmaat. “We zijn ervan overtuigd dat Boy sterker terugkomt na zijn blessure en we volgend seizoen de ‘echte’ Boy nog te zien krijgen. Hij is eind vorig jaar geopereerd en zijn herstel verloopt zeer voorspoedig.

Vorig artikelEiland 4 krijgt vorm
Volgend artikelMeander ontdekt nieuwe schimmelsoort