Het negende seizoen van Heel Holland Bakt gaat bijna van start, tien nieuwe bakkers gaan de bakuitdaging aan. Wie van hen weet de meeste indruk te maken op Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven?De thuisbakkers stellen zich voor op de website van Heel Holland Bakt. Wie zijn de nieuwe kandidaten en wat kunnen kijkers verwachten van het nieuwe seizoen. De eerste uitzending, gepresenteerd door André van Duin, is vanaf zaterdag 12 maart wekelijks om 20.30 uur te zien bij MAX op NPO 1.

Vanuit alle windstreken van het land komen tien nieuwe bakkers samen om de bakstrijd aan te gaan voor de felbegeerde titel van Beste Thuisbakker van Nederland. Meerdere bakkers bakken dit jaar met een extra uitdaging: bijvoorbeeld vegan of glutenvrij. De nieuwe bakkers zijn Enzo (Amsterdam), Inge (Roden), Juliaan (Spakenburg), Lynn (Echtenerbrug), Marieke (Wekerom), Mary (Rijswijk), Siham (Gouda), Tom (Heeze), Yannis (Amsterdam) en Zeinab (Nijmegen).

Vorig artikelVerkeersrubriek
Volgend artikelUittip: DierenPark Amersfoort