DierenPark Amersfoort verwelkomt een nieuwe das. Das Timo is de nieuwste bewoner van het park. De vijfjarige Timo is afkomstig uit het Duitse Wildlife Park Eekholt. Het zoogdier moest eerst even wennenen was daarom de eerste weken enkel binnen in de dassenburcht te vinden. De laatste tijd laat het dier zich ook steeds meer zien in het buitenverblijf.

In DierenPark Amersfoort kun je een kijkje nemen in de burcht van het dier, zodat je kan zien waar de das slaapt en woont. Hopelijk krijgt Timo binnenkort gezelschap van een vrouwtje. In het Woud, het themagebied dat in het teken staat van de Nederlandse natuur, dwaalt de bezoeker ook langs wolven en de zeer zeldzame eikelmuis. Op de onlangs geopende Kwetterterp ontdekt de bezoeker spelenderwijs van alles over de Nederlandse vogels.

Vorig artikelHeel Holland Bakt
Volgend artikelCertificaten Schuldhulpmaatjes