Op woensdag 2 maart organiseert Grace Home weer een Grace Home Diner in ontmoetingscentrum De Bron. Een gezellig 3-gangendiner, waarbij ontmoeting en gesprekken centraal staan.

Deze maaltijd is voorouderen, volwassenen die eenzaam zijn of voor mensen die het financieel niet breed hebben of mensen die een positieve ervaring kunnen gebruiken.

De vrijwilligers van Grace Diner willen al deze mensen een leuke en gezellige avond bieden met een heerlijk driegangen diner. De inloop is vanaf 17.15 uur. Vanaf 17.30 uur wordt aan alle gasten tegelijktijdig het diner geserveerd. Rond 19.45 wordt de avond afgerond. Dit keer hebben we een voorjaarsvakantie menu:
* groentensoep
* pannenkoeken met stroop / poedersuiker
* Vlaflip
Om de Grace Diners ook voor mensen met minder geld toegankelijk te houden zijn er geen verplichte kosten aan verbonden.

Maar om deze maaltijden te kunnen blijven organiseren zijn giften zeer welkom. Aan het einde van de maaltijd is er daarom de mogelijkheid om een gift te geven.

Dit kan contant in een collectekastje of via het scannen van een QR code. Wil je iemand of jezelf aanmelden voor het Grace Diner dan kan dit door een mail te sturen naar landa@degenadebron.nl, per telefoon 033-2087777 of bij het DHL punt in Grace

Vorig artikelGenieten van de zon
Volgend artikelSecond Home Beurs