Test jouw kennis en doe mee met de online PubQuiz!

Hoe goed ken jij ons dorp? Wat weet je van de geschiedenis en hoeveel Olympische medailles heeft Ireen Wüst gewonnen?

Op donderdag 3 maart organiseertde ChristenUnie Bunschoten een online Pubquiz. Na het succes van de PubQuiz in de kerstvakantie wordt er een tweede PubQuiz georganiseerd in de voorjaarsvakantie. Deze PubQuiz begint om 20:00 uur en wordt uitgezonden via het YouTubekanaal van de ChristenUnie Bunschoten.

Daag je vrienden uit, vorm teams of doe individueel mee en test je kennis! In de quiz zullen afwisselende algemene kennisvragen voorkomen, maar natuurlijk wordt ook je kennis over Bunschoten getest.

Je kunt individueel of in een team deelnemen. Meld je vooraf aan via een e-mail naar: pubquiz@bunschoten.christenunie.nl Je krijgt dan de link naar de antwoordformulieren toegestuurd. De quiz bestaat uit 6 rondes en zal ongeveer 1,5 uur duren. Een mooie online activiteit in de voorjaarsvakantie om je hersens te laten kraken en het gezellig te hebben met elkaar!

En natuurlijk zijn er leuke prijzen te winnen! Dus aarzel niet, maar doe mee en meld je snel aan!

Vorig artikelJoël Amakodo wil meer aan spelen toekomen en vertrekt
Volgend artikelVogels tellen bij de Zwarte Noord