Vind je het lastig om een leerwerkplek of opleiding te zoeken waar jij helemaal op je plek bent? Of heb je vragen over leren en werken? Je bent van harte welkom bij het spreekuur van het Leerwerkloketregio Amersfoort in de Bibliotheek Bunschoten.

Elke eerste donderdag van de maand kun je tussen 10.00 en 12.00 uur terecht in de Bibliotheek Bunschoten voor kosteloos advies en antwoord op jouw vragen. Een afspraak maken is niet nodig.

Het Leerwerkloket is er voor iedereen. Of je nu jong of ouder bent en wel of geen werk hebt. Ze helpen je graag! Zo kun je er bijvoorbeeld terecht voor informatie over loopbaanoriƫntatie, leerwerktrajecten, branche- en BBL-opleidingen, financiƫle regelingen, informatie over de arbeidsmarkt en opleidingen, om- her- en bijscholing en competentietesten.

Vorig artikelTijdelijke invulling voormalige Calvijnschool opgeschort
Volgend artikelPontje Eemdijk-Eemnes vaart weer!