Met Zuyderzee aan de Dijk komt er een einde aan de complete metamorfose van dit stukje Spakenburg. Na aanleg van de nieuwe jachthaven met een nieuwe locatie voor de watersportvereniging, de bouw van deboulevard met prachtige appartementen, de watervilla’s in de haven en de complete wijk met eengezinswoningen, is dit de laatste locatie die nog om een nieuwe invulling vroeg.

Ontwikkelaar Marc Mastebroek is bijzonder tevreden met het resultaat. “We hebben er met heel veel plezier aan gewerkt en het is prachtig om te zien dat zoveel bewoners er hun thuis hebben gevonden. Ons motto is ‘bouwen aan ruimte voor een beter leven’ en we denken daar in Spakenburg met Zuyderzee Wonen zeker aan bijgedragen te hebben.”

Vorig artikelMet Andere Woorden
Volgend artikelBart Hoolwerf verspeelt eindzege in slotrit