Afgelopen zaterdag heeft de laatste maandelijkse vogeltelling op de Zwarte Noord te Eemdijk plaatsgevonden. Na een lange periode van sanering, kan de volgende vogeltelling weer terugkeren op de vertrouwdelocatie op de Westdijk te Bunschoten.

Er is toestemming gegeven dat men voor de volgende vogeltelling op zaterdag 2 april a.s. achter het hek kan begeven van het saneringsterrein. De reden om juist daar weer te tellen is heel duidelijk: het wordt de 250ste keer dat er geteld wordt op deze locatie op de Westdijk. O.l.v. van Wim Smeets is dit zonder onderbreking gedurende bijna eenentwintig jaar gedaan, een moment dat niet onopgemerkt voorbij zal gaan en een feestelijke gelegenheid gaat worden.

Dus: volgende keer op 2 april, om 9.00 uur op de Westdijk bij het gemaal.

Vorig artikelDuifjes
Volgend artikelBunschoten dementievriendelijke gemeente