Woon en zorgcentrum De Haven is op zoek naar een muziektherapeut per 1 april 2022. Ben jij muziektherapeut en weet jij als geen ander wat muziek met doet met de doelgroep in De Haven? Dan is er een mooiewerkplek voor jou waarbij wij jouw expertise goed kunnen gebruiken!

Binnen de organisatie verleen je als muziektherapeut hulp aan de cliënten waarbij je gebruik maakt van muzikale middelen binnen een therapeutische relatie. De behandeling is gericht op verandering, ontwikkeling, stabilisatie of acceptatie op emotioneel, gedragsmatig, cognitief, sociaal of lichamelijk gebied, verbetering van welbevinden staat daarbij voorop. Zowel groepsbehandelingen als individuele behandelingen behoren tot de werkzaamheden. Je bent onderdeel van de Behandeldienst en samen met het multidisciplinaire team stel je de doelen op in overleg met de cliënt. Je draagt bij aan de uitvoering en evalueert de gestelde doelen. De arbeidsduur is 8 tot 16 uur per week.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marieke Idema (manager Behandeldienst) of Tony Imthorn en Esther Schaap (muziektherapeuten) via ons algemene telefoonnummer 033-2476700.

Bij indiensttreding wordt om een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd.

Vorig artikelDerby IJsselmeervogels/Spakenburg gelijkspel
Volgend artikelWandelen voor water!