Landelijke Opschoondag

0
232

Op zaterdag 18 maart is het weer tijd voor de Landelijke Opschoondag. Op deze dag houdt heel Nederland een grote voorjaarsschoonmaak van straten, pleinen en buurten. Iedereen gaat zo met een mooie en schone straat het voorjaar in. Helpt u ook mee?

In het voorjaar gaat men weer meer naar buiten en spelen de kinderen weer op straat. Dat doen we het liefst in een schone buurt waar de natuur de ruimte heeft om tot bloei te komen. Daarom roepen we gezinnen en actieve buurtbewoners op om ook in actie te komen en hun straat op te ruimen.

Heeft u thuis geen afvalprikker, maar wilt u wel graag meehelpen? Dan kunt u er gratis een aanvragen (in bruikleen) bij de
gemeente Bunschoten door een mail te sturen naar m.degraaf@bunschoten.nl. Voor handige opruimtips kunt u terecht op http://www.rova.nl/zwerfafval