Na twee jaar afwezigheid wordt dit jaar de Bunschoter Boeren- en Beestenboel weer georganiseerd. Na deze periode van gedwongen rust wil de organisatie weer flink uitpakken.
Op 21 mei moet de Dorpsstraatde hele dag weer bruisen van de activiteiten.
De afgelopen twee jaar kon het evenement vanwege de bekende omstandigheden niet doorgaan. Dat was jammer want door de vele activiteiten op het evenement is het toch een van de mooiste dagen van het jaar. De kraampjes met uiteenlopende producten, de koeien, schapen, de preuverieƫn, trekkeroptocht en het straattoneel maken het altijd weer tot een onvergetelijke dag.
Door het lange tijdsverloop tussen het evenement in 2019 en 2021 kan het zijn dat bepaalde deelnemers niet meer terugkeren. Dat moet worden afgewacht. Maar in verband daarmee zijn nieuwe aanmeldingen altijd welkom. Heeft u een handel in bijzondere producten, of heeft u een oud voertuig of iets anders dat de moeite waard is om aan een groot publiek te laten zien?
Neemt u dan contact op met de organisatie: secretaris@boerenbeestenboel.nl.

Vorig artikelAfgelaste wedstrijden verplaatst naar 29 maart
Volgend artikelUitslag gemeenteraadsverkiezing Bunschoten