Dinsdagmiddag werd op initiatief van het Centrum voor Erfgoed &Cultuur en in samenwerking met het Centrum voor Archeologie Amersfoort en de gemeente Bunschoten het boek ‘Archeologie in de stad Bunschoten’gepresenteerd. Wim Huijgen reikte het boek uit aan wethouder Peter van Asselt.
Juist in de afgelopen jaren zijn er interessante vondsten en ontdekkingen gedaan, waardoor archeologie weer meer ging leven.
Het boek is niet alleen interessant voor archeologen en mensen met kennis over deze materie, maar is ook goed te lezen voor mensen die er niet zo bekend mee zijn. Helaas was de gemeentelijke archeoloog Milo Verhamme ziek tijdens de uitreiking.
In juni zal de LOS een documentaire in meerdere afleveringen gaan uitzenden over de archeologie van Bunschoten, waaraan archeoloog Milo Verhamme ook heeft meegewerkt.

Vorig artikelVogeltelling Westdijk
Volgend artikelGemeentelijke Pluim voor Wous Muijs