Als inwoner of bezoeker van de gemeente Bunschoten bent u vast en zeker bekend met het prachtige centrum en de wekelijkse zaterdagmarkt. Wat vindt u van het Spuiplein en omgeving? En hoe denkt u overde marktopstelling? De gemeente Bunschoten is benieuwd naar uw mening.

De gemeente Bunschoten is in samenwerking met een begeleidingsgroep, bestaande uit centrumondernemers en marktkooplieden, een onderzoek gestart dat wordt uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoeksbureau Stad & Co. Door middel van een enquête kunt u als inwoner óf bezoeker van de gemeente Bunschoten uw mening geven over het Spuiplein, haar omgeving en de opstelling van de zaterdagmarkt.

Uw mening wordt zeer gewaardeerd. Deelnemen aan de enquête kan in ieder geval tot en met 7 april a.s. via www.bunschoten.nl/onderzoek-centrum. De resultaten van dit onderzoek worden gebruikt om het Spuiplein en omgeving nog beter aan te laten sluiten bij uw behoefte. Uw antwoorden worden met de grootst mogelijke vertrouwelijkheid behandeld.

Vorig artikelGebedsavond voor Oekraïne
Volgend artikelCorona-afgelasting