Vanwege de grote vraag naar fietsen voor Oekraïense vluchtelingen hebben Rijwielhandel Duyst, Bike Totaal Steven Koelewijn, WR Fietsen en de Genadebank de handen ineengeslagen en een inzamelingsactieop touw gezet.

De lokale fietsenwinkels hebben bedacht dat iedereen die één of meerdere oude fietsen, kinderfietsen, kinderzitjes en/of windschermen in de schuur heeft staan deze kan inleveren bij de Genadebank. De fietsenhandelaren zullen de fietsen belangeloos worden opgeknapt en technisch in orde maken, zodat ze weer veilig de weg op kunnen. Via de Genadebank zullen ze vervolgens weer worden uitgedeeld.

Breng geen fietsen e.d. onaangekondigd, maar bel Hanneke Pijpers, tel.: 06 40169562, zij coördineert deze actie.

Vorig artikelVerloren en gevonden
Volgend artikelBezoek bij Oekraïense vluchtelingen