Op dinsdag 5 april en op zaterdag 16 april reist SV Spakenburg af naar de gemeente Katwijk voor duels met respectievelijk VV Katwijk en Quick Boys. Vanuit veiligheidsoverwegingen heeft de gemeente Katwijkbesloten geen uitsupporters toe te laten en er zullen dus ook geen Blauwe supportersbussen vanuit Spakenburg vertrekken bij deze wedstrijden.

Om de trouwe Blauwe fans toch de mogelijkheid te bieden om de wedstrijd live te volgen worden er voor deze twee wedstrijden livestreams aangeboden die te bekijken zijn in de Blauwe kantine en op het Blauwe terras!

De wedstrijden zijn te zien op grote schermen.

Dinsdagavond | 05 april 2022 | Katwijk – Spakenburg | 20:00 uur

Zaterdagmiddag | 16 april 2022 | Quick Boys – Spakenburg | 15:00 uur

Vorig artikelBezoek bij Oekraïense vluchtelingen
Volgend artikelEemdijk haakt na nederlaag af in titelstrijd