Maandag 4 april komen de Moedige Moeders weer bij elkaar. Iedereen die te maken heeft met verslaving is dan van harte welkom.
Er zal gesproken worden over nieuwe chemische drugs, een 4MMC designer drug.Zeer gevaarlijk en inmiddels ook al in Bunschoten volop ge├Čntroduceerd.
Twijfel niet langer, maar ga naar de Moedige Moeders als u vermoedens heeft dat iemand in uw naaste omgeving drugs gebruikt. Misschien kunt u gerustgesteld worden, maar u kunt beter de waarheid weten, dan in onzekerheid te blijven leven.
De bijeenkomst is maandag 4 april in denksportcentrum En Passant, begint om 19.30 uur en vanaf 19.15 uur staat koffie of thee voor u klaar. Neem de beslissing, u zult er geen spijt van hebben. Belangrijk om te weten is, dat alles wat u daar vertelt tussen vier muren blijft! U bent welkom!

Vorig artikelSkinken-tweeling
Volgend artikelFeestelijke oplevering woningen Eemlandia