Op dinsdag 5 april 2022 om 20.00 uur geeft Martin Mans een orgel- en samenzangconcert in de Hervormde Kerk in Bunschoten. Het concert maakt deel uit van een paasserie voor de Stichting Kerk in Actie.Het project dat centraal staat tijdens de serie is ‘Hoop voor jongeren in Beiroet’. Er is een collecte voor deze doelgroep die in een politiek instabiel land leeft, waar winkels leeg zijn en geen geld gepind kan worden. Bijzonder is de hulp die geboden wordt om jongeren perspectief te bieden.

Martin heeft een orgelprogramma samengesteld met de mooiste passie- en paasliederen zoals: ‘’t Is middernacht en in de hof, Als ik in gedachten sta, O hoofd, bedekt met wonden en Op die heuvel daarginds.’ Het is een gevarieerd programma met geliefde improvisaties die de orgelliefhebber zeker zullen aanspreken. Aansluitend is bij enkele improvisaties samenzang van de liederen.

Locatie: Hervormde Kerk, Dorpsstraat 21, Bunschoten

Aanvang 20.00 uur

Deuren open 19.30 uur

Info op www.martinmans.nl of op www.zingenindekerk/passion40daagse .

Vorig artikelFeestelijke oplevering woningen Eemlandia
Volgend artikelBuurthuis Grace Home