Het grote onderhoud aan knooppunt Eemnes start alsnog. De komende zeven weekenden wordt aan het wegdek van de A1 en de A27 gewerkt. Door omleidingen kunnen automobilisten tot een half uur langer overhun rit doen.
Eigenlijk zouden de werkzaamheden vorig weekend al beginnen. Door het onverwacht winterse weer werd de start afgeblazen. Dit weekend gaat vanaf 21.00 uur van Amsterdam naar Amersfoort meerdere verbindingswegen en afslagen van de A1 bij het knooppunt dicht. Het werk duurt tot maandag 5.00 uur.
Het groot onderhoud aan knooppunt Eemnes is een omvangrijke klus, meldt Rijkswaterstaat. De komende weken wordt over 8,3 kilometer snelweg nieuw asfalt aangebracht en 9 kilometer vangrails vervangen. Ook wordt er aan twaalf viaducten gewerkt.

Vorig artikelTwee ringstaartmaki’s geboren
Volgend artikel“Stille week’ bijeenkomsten in Westerkerk