Binnenkort worden enkele grote bomen aan de polderkant van het Strausspark gekapt. De bomen zijn met de laatste storm(en) flink beschadigd geraakt, doordat er grote takken uit de kronen zijn gebroken.Om te voorkomen dat er in de toekomst nog meer schade ontstaat, worden deze kaprijpe bomen half april verwijderd.

Het verwijderen van dergelijke grote bomen gebeurt met grote machines en kan mogelijk enige overlast verzorgen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

De gemeente Bunschoten streeft naar een duurzame groene buitenruimte. Daarom worden er weer nieuwe bomen geplant in dit gebied. Volgens planning gaat dit aankomende winter of volgend jaar in het voorjaar gebeuren.

Als u vragen heeft over de uitvoering, kunt u contact opnemen met J. van Houwelingen van de gemeente Bunschoten via 033 – 299 1411.

Vorig artikelGezocht
Volgend artikelHeer, hoor mijn gebed!