Op De Westmaat heeft IJsselmeervogels verloren van Excelsior Maassluis. De Rooien hadden in het duel in de tweede divisie niets in te brengen: 0-2.
IJsselmeervogels kende een slechte start want in deachtste minuut viel de 0-1 binnen. Kevin Ringeling wist in de scrimmage na een hoekschop Excelsior Maassluis op voorsprong te brengen.
Ook in de tweede helft kwamen De Rooien niet goed uit de kleedkamer. Dave van Delft wist namens Barendrecht in de 47e minuut de 0-2 binnen te schieten. Het spel van IJsselmeervogels werd er niet beter op en na 90 minuten stond dan ook de terechte 0-2 eindstand op het scorebord.
Door de nederlaag zakt IJsselmeervogels van de veertiende naar de vijftiende plek. De ploeg van trainer Gert Peter de Gunst heeft 29 punten. Dat zijn er tien meer dan hekkensluiter GVVV. Komende maandag speelt IJsselmeervogels tegen ASWH. Die ploeg staat voorlaatste met evenveel punten als GVVV.
Eigenlijk kon ik iedereen wisselen
“Ik heb geen idee wat dit was. Ik heb dit niet zien aankomen”, aldus trainer De Gunst. “Ik had er ook veel vertrouwen in. Dat is ook niet gek omdat we bezig waren aan een goede reeks. Het leek vandaag wel 11 tegen negen of acht.”
Ook de taal van verdediger Jeffrey Buitenhuis was duidelijk. “Dit was afgrijselijk slecht. Ik durf je niet te zeggen hoe dit kan. We hebben van minuut 1 tot minuut 90 lamlendig gespeeld.”
8′ Kevin Ringeling (0-1)
47′ Dave van Delft (0-2)
Bron: RTV Utrecht

Vorig artikelCoronanieuws
Volgend artikelOvertuigende zege Eemdijk