Accordeon Vereniging Amersfoort geeft met haar 2 orkesten een jaarconcert op zondagmiddag 22 mei, vanaf 14.30 uur op de prachtige locatie de Inham, Hamseweg 40 in Hoogland.
Een gevarieerd concert datu zeker niet mag missen. Dirigenten Annelie Pellewever en Herman van Valkengoed bieden u een muzikale middag waarin u in een gevarieerd programma wordt meegenomen van Klezmer tot Pop.
De grote diversiteit in de nummers, waarbij het orkest bij enkele nummers wordt versterkt door een cellist en een klarinettist zorgen voor een onvergetelijke middag. Wees welkom en laat u muzikaal verrassen door de variatie in de muziekstijlen.
Kijk voor meer informatie op www.accordeonverenigingamersfoort.nl, mail naar info@accordeonverenigingamersfoort.nl of bel secretaris Andrea van Diermen op tel. 033 – 785 04 68.

Vorig artikelOpvang in oude Van Amerongenschool
Volgend artikelMeer onderzoek nodig