De afgelopen tijd is er hard gewerkt om de voormalige Van Amerongenschool klaar te maken voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen. Met de hulp van vele vrijwilligers zijn 5 kamers en 1 gemeenschapsruimtenu gereed voor gebruik.

Het is nog afwachten wanneer de eerste vluchtelingen voor deze locatie arriveren. De mogelijkheid bestaat dat de gemeente dat pas een paar uur van tevoren te horen krijgen.

Er is nog veel behoefte aan zomerkleding voor de kinderen uit Oekraïne. Bent u van plan de kledingkast op te ruimen? Of heeft u zomerse kinderkleren liggen die niet meer worden gedragen en weg mogen? U kunt de kleding elke zaterdag tussen 10.00 en 11.30 uur inleveren bij de Genadebank (Dieselweg 29).

Wilt u op de hoogte blijven rondom de opvang van vluchtelingen uit Oekraïne? Op www.bunschoten.nl/oekraine vindt u alle belangrijke informatie, inclusief een liveblog.

Vorig artikelBiogascentrale krijgt nog één week
Volgend artikelA.V.A. Een gevarieerd zondagmiddagconcert