De Commissie Parakano van het Watersportverbond organiseert 24 april in samenwerking met Kano Vereniging Keistad een clinic parakano voor mensen met een fysieke of visuele beperking. Het doel is om mensenmet een handicap kennis te laten maken met de kanosport.

Ben je 12 jaar of ouder en op zoek naar een passende recreatieve of wedstrijdsport, dan ben je van harte welkom. Voorwaarde voor deelname is dat je kan zwemmen en dat er sprake is van een (blijvende of progressieve) beperking of handicap, zoals bijvoorbeeld dwarslaesie, spina bifida, cerebrale parese, (onder)been amputaties, spierziekten of een visuele beperking.

Datum en tijd: zondag 24 april van 10.00 – ± 12.30 uur
Plaats: Kano Vereniging Keistad Amersfoort
Doelgroep: Leeftijd vanaf ca. 12 jaar
Kosten: gratis
Advies: breng extra kleding en een handdoek mee.
Aanmelden en nog meer informatie: mail@parakano.nl

Vorig artikelLenteweelde
Volgend artikelKindermorgen Oranjevereniging