Steun de strijd tegen de meest invaliderende ziekte onder jonge mensen

Multiple Sclerose (MS) is een progressieve ziekte van het zenuwstelsel en de meest invaliderende ziekte onder jonge mensen. Deoorzaak is nog steeds niet bekend en er is nog geen genezing mogelijk. De droom van het Nationaal MS Fonds is een toekomst zonder MS. Daarom zijn wij op zoek naar collectanten die in de week van 27 juni tot en met 2 juli langs de deuren willen gaan om geld in te zamelen. Maar er zijn meer manieren om geld op te halen: collecteren met je mobiele telefoon door een betaalverzoek met vrienden en familie delen bijvoorbeeld. Helpt u ons mee?

Wilt u zich aanmelden als collectant in de MS Collecteweek of wilt u meer informatie? Kijk dan op www.nationaalmsfonds.nl/collecteren.

Vorig artikelUitslag wedvlucht met oude duiven
Volgend artikelStichting Hartekind