De Moedige Moeders. Wat zijn dat voor mensen? Na zoveel jaren zou je denken dat iedereen dat wel weet. Maar er zijn nog steeds mensen die niet weten wat deze moeders en soms ook vaders doen. Dus is enigeuitleg wel op zijn plaats.
Het is een groep ouders van kinderen die gebruiken of gebruikt hebben. Alcohol en/of drugs, in ieder geval verslavende middelen. Ze begrijpen elkaar, kunnen alles bij elkaar kwijt en kunnen zo de moed erin houden. Maar duidelijk is, dat dit clubje moeders een heel klein topje van de ijsberg is. Er moeten veel meer moeders (en vaders) zijn, die ook in de grote zorgen leven. Ouders die soms niet weten waar ze het zoeken moeten, omdat ze een groot, donker vermoeden hebben dat hun kind ‘gebruikt’. Af en toe komen er nieuwe ouders, die dan verbaasd zijn dat het zo makkelijk is om je verhaal te vertellen. Het is alleen al zo bevrijdend om alles te kunnen uiten. Om te merken dat er mensen zijn die je zonder al teveel woorden begrijpen. Mensen die ook nog eens adviezen kunnen geven.

Als u een moeder/vader bent die zorgen heeft, omdat uw kind veranderd is en u al een tijdje vermoedens hebt, kom dan om uw bange vermoedens te uiten. Neem nu de beslissing om te gaan. U zult er geen spijt van hebben. Ook als u belangstellende bent, staat de deur voor u open.
Belangrijk: alles wat daar besproken wordt blijft tussen de 4 muren!

Maandag 2 mei staat vanaf 19.15 uur koffie/thee voor u klaar in denksportcentrum En Passant aan de Bikkersweg in Bunschoten. Om 1.930 uur begint de bijeenkomst. U bent van harte welkom!

Vorig artikelLoslopende hond
Volgend artikelSpakenburg wint met 5-2 van De Treffers