Volgend seizoen maakt Peter van de Groep de stap naar de A-selectie. De 20-jarige centrale verdediger heeft alle selectie-elftallen bij SV Spakenburg doorlopen en speelt momenteel zijn wedstrijden inSpakenburg O23, waarin hij aanvoerder is. Dit elftal werd eerder dit seizoen kampioen in de 4e divisie en staat momenteel op de 2e plaats in de 3e divisie, op 1 punt achterstand van koploper WSV.

Peter is de zoon van oud-eerste elftalspeler Joop van de Groep, die meer dan 300 wedstrijden in het eerste elftal van SV Spakenburg speelde. De technische commissie is blij dat er weer een ‘eigen jongen’ doorstroomt naar de A-selectie. ‘Peter is een fysiek sterke verdediger, is positioneel goed en scoort bij dode spelmomenten zeer regelmatig met zijn hoofd.’

Vorig artikelIJsselmeervogels boekt overwinning op HHC Hardenberg
Volgend artikelCOV Beatrix Eemdijk bestaat 75 jaar