De politie in Amersfoort zoekt getuigen van een ‘verdachte situatie’ in de omgeving van de Laakboulevard. Drie personen, waarvan één in bezorgerskleding, belden midden in de nacht aan bij een woning enklopten op de deur.
Om 02.30 uur afgelopen nacht zag de bewoner door de camera van zijn deurbel dat de bezorger aanbelde en de twee anderen met donkere kleding en gezichtsbedekking iets verderop verdekt opgesteld stonden. Ze stonden alleen nog wel net in beeld van de camera.
De man heeft niet opengedaan en daarna zijn de verdachten waarschijnlijk gestoord door buurtbewoners.

De politie is nu op zoek naar mensen die rond dit tijdstip verdachte personen hebben gezien in de omgeving van de Laakboulevard, tussen de rotondes van de Grenspolder en het winkelcentrum. Mogelijk hebben deze personen zich ook begeven in de omgeving van de Oud Veenweg.

Vorig artikelCOV Beatrix Eemdijk bestaat 75 jaar
Volgend artikelUitslag wedvlucht oude duiven