De voetballers van Eemdijk hebben in de hoofdklasse A gewonnen van HZVV. Het werd 2-1 voor De Diekers.
Op slag van rust kwam Eemdijk op 1-0 voorsprong tegen HZVV. Daarbij kwam wel een portie geluk kijken.De bal verdween via het lichaam van Eemdijk-speler Rick Blokhuis in het doel van HZVV maar daar had hij zelf geen erg in.
Drie minuten na rust was het alweer 1-1. Kelly Joao profiteerde van een fout bij Eemdijk en schoot de gelijkmaker namens HZVV binnen. Tien minuten later had de thuisploeg de voorsprong alweer in handen. Argjend Selimi maakte gebruik van zijn snelheid en schoot vervolgens de 2-1 binnen.
Ranglijst
Eemdijk staat vierde in de hoofdklasse B. De Diekers hebben zes punten achterstand op koploper Urk.

RTV Utrecht

Vorig artikelIJsselmeervogels- Scheveningen
Volgend artikelSpakenburg-Jong Volendam