IJsselmeervogels heeft op eigen veld verloren van Scheveningen. De Rooien kwamen in het duel van de tweede divisie nog op 1-0 voorsprong maar ze gingen uiteindelijk met 1-2 onderuit.

IJsselmeervogelskwam goed uit de startblokken. In de 9e minuut kwam de 1-0 op het scorebord via een kopbal van Danny van den Meiracker. Op slag van rust kreeg IJsselmeervogels een dreun te verwerken. Mike de Niet wist de 1-1 binnen te werken.
Het duel leek op een gelijkspel af te stevenen. Richting het slot ging Scheveningen wel meer aandringen en dat resulteerde dan ook in de 1-2. Invaller Rowdy van der Putten maakte de treffer namens Scheveningen. Dat bleek later ook de eindstand.
Ranglijst
IJsselmeervogels staat in de tweede divisie op de twaalfde plek. Het gat met de degradatiezone is twaalf punten.

RTV Utrecht

Vorig artikelKampioensschaal voor IJsselmeervogels 4
Volgend artikelEemdijk-HZVV