Spakenburg heeft in de tweede divisie afgerekend met Jong FC Volendam. De Blauwen waren in het uitduel met 2-5 te sterk. In de 24e minuut kwam topscorer Floris van der Linden alleen voor de doelman vanJong FC Volendam te staan. De spits faalde niet: 0-1. Het was voor Van der Linden alweer zijn 23e treffer van het seizoen. Lang genoot Spakenburg niet van de voorsprong. In de 30e minuut maakte Koen Blommestijn namens Jong FC Volendam de 1-1.
Met acht minuten op de klok in de tweede helft was het opnieuw raak voor Van der Linden. Ditmaal kopte de spits de bal in het doel waardoor het 2-1 werd. Opnieuw wist Jong FC Volendam de gelijkmaker te maken via Blommestijn. Doelman Luuk Brand van Spakenburg liet de bal los waarna de aanvaller van Volendam profiteerde: 2-2.
In de 80e minuut kwam Spakenburg voor de derde keer op voorsprong. Na een knappe aanval gaf Vince Gino Dekker de bal voor waarna Wimilio Vink de 2-3 wist binnen te werken. Vervolgens maakte Robin Eindhoven de 2-4 en Dekker bepaalde vlak voor tijd de eindstand op 2-5. Doelpuntenmaker Wimilio Vink zorgde voor de 3-2. Spakenburg staat in de tweede divisie op de negende plek. Het verschil met de degradatiezone is inmiddels vijftien punten.

RTV Utrecht

Vorig artikelEemdijk-HZVV
Volgend artikelZo lief!