Vanavond start de Avondvierdaagse Bunschoten.
De route is als volgt:
START 18:30 uur Parkeerterrein zwembad de Duker – la Bikkersweg – fietspad volgen tot rotonde – ra Wilde Zwaan – la Rietgans – Rietgansvolgen – la Wilde Zwaan (links lopen) – Westsingel oversteken – la Velduil – Velduil volgen – la -gelijk weer linksaf Stadsgracht – Dorpsstraat oversteken – ra Kostverloren – la Kolkweg – via bruggetje la Rengersweg – Bikkersweg oversteken – rechtdoor fietspad langs Hermitage – ra Plecht – ra Voorsteven – Voorsteven helemaal volgen – rechtdoor Plecht – rechtdoor Vuronger – la Aak – rechtdoor Botter – via bruggetje rechtsaf en de Prins Bernardstraat in – ra Wilhelminastraat – la bruggetje over – la Molenstraat – ra Huygenlaan – la Bachlaan – ra Brahmslaan – Westsingel oversteken – Brahmslaan – la Beethovenlaan ( op de stoep lopen) – ra voetpad op vóór de Verdistraat – voetpad volgen achter de Verdistraat -terug naar parkeerterrein van De Duker.

Vorig artikelZo lief!
Volgend artikelBrand Verdistraat