Op dit moment doen twee studenten onderzoek naar speed pedelecs in de gemeente Bunschoten. Zij hebben een enquête opgesteld om een beeld te krijgen van de veiligheid van deze snelfietsen op de openbareweg. En de gemeente is benieuwd naar uw mening over dit onderwerp.

Een speed pedelec is een elektrische snelfiets die in theorie 45 km per uur kan behalen. Door de wet valt dit voertuig onder de categorie bromfiets en heeft dan ook dezelfde verplichtingen.

De gemeente vindt uw mening en ervaringen hierbij van groot belang. Op de website van de gemeente Bunschoten kunt u een vragenlijst invullen tot uiterlijk donderdag 19 mei. De reacties op deze enquête worden gebruikt bij het maken van nieuw beleid rondom de speed pedelec in Bunschoten.

Vorig artikelAdopteren rotondes
Volgend artikelYoussef Blel tekent contract