Een student van de opleiding Built Environment van de Hogeschool Utrecht doet momenteel onderzoek naar energiearmoede in de gemeente Bunschoten. Heeft u moeite met het betalen van uw energierekening?Of wilt u het energieverbruik in uw woning terugdringen, maar heeft u daar hulp bij nodig? Vul dan de vragenlijst in en laat weten wat u belangrijk vindt en waar u ondersteuning bij nodig heeft.
Met uw input kan de gemeente namelijk nog beter aansluiten bij de behoeften van u als inwoner. Er zijn twee vragenlijsten. Eén speciaal voor woningeigenaren en één vragenlijst voor mensen die een woning huren. Ga naar www.bunschoten.nl/vragenlijst-energiearmoede om de vragenlijst in te vullen of scan de QR-code.

Door te laten weten wat u belangrijk vindt, kan de gemeente werken aan verbeteringen die passen bij uw behoeften. Met deze vragenlijst wordt ook algemene informatie over energieverbruik verzameld. Dankzij deze informatie wordt een aanpak bedacht om huishoudens in energiearmoede beter te kunnen ondersteunen. Heeft u andere ideeën om energiearmoede aan te pakken? Dan mag u dit ook laten weten in de vragenlijst!

Vorig artikelMarktkraam Duurzaam Bunschoten
Volgend artikelBuutespel