Zaterdag 21 mei is het eindelijk weer zover: BBBB in de Dorpsstraat! De LOS zal daar volop aan meewerken!
Op onze eigen locatie zullen we net als de laatste Boeren Beesten Boel Bunschoten, te zien ente horen zijn. We hopen er een feestelijke dag van te maken, want we sluiten het feestjaar van ons 30-jarig bestaan dan af. U bent welkom bij ons: een kopje koffie met een lekkernij staat voor u klaar.
U kunt ons dan ook bezig zien. We interviewen veel mensen die bij de opening en tijdens die 30 jaren LOS meewerkten. Tevens zal er live radio gemaakt worden.
Op grote schermen zullen buiten sfeerbeelden van de BBBB te zien zijn en een compilatie van programma’s vanaf het begin van ons bestaan. Kortom: loop bij uw bezoek aan de Dorpsstraat ook even aan bij de LOS.
Uw (klein)kinderen kunnen zich vermaken op een prachtig springkussen!

Vorig artikelPodcast met Emmy van Twillert
Volgend artikelEen lintje in 2023