Zaterdag 4 juni aanstaande kan het jaarlijkse schaapscheerdersfeest bij de schaapskooi van Ermelo eindelijk weer doorgang vinden, na drie jaar pauze! Op deze dag worden de laatste schapen geschoren ofgeknipt. Er is een mooi publieksprogramma zoals herdersstokken versieren, schaapjes knutselen en zich laten schminken. Er zijn kramen met wol- hobby- en schapenproducten en de technieken van het wol spinnen, kaarden, vilten en weven wordt getoond. Imkers van de bijenvereniging geven uitleg over de bijenvolken in de bijenstal. Ook zijn er oude ambachten te zien zoals manden vlechten. en nog veel meer.

Bezoekers zijn 4 juni welkom van 10.00-16.00 uur
Schaapskooi Ermelo is te vinden aan de Postweg 50.

Vorig artikelOnderzoek maatregelen woonbeleid
Volgend artikelExcelsior Bunschoten zoekt dirigent