Helaas heeft de toeslagenaffaire ook gezinnen in de gemeente Bunschoten gedupeerd. Naast (grote) financiële problemen zijn er vaak ook op andere gebieden problemen ontstaan, zoals schulden, spanningenin het gezin, relatieproblemen, stress, gezondheidsklachten en problemen met of op het werk.
Bent u getroffen door de kinderopvangtoeslagaffaire? Dan kunt u bij de (gevolg)problemen ondersteuning krijgen van de gemeente.
De erkenning, financiële compensatie en afhandeling ligt bij de Belastingdienst, maar de gemeente ondersteunt gedupeerde gezinnen wel bij de gevolgen. U kunt dan denken aan schuldhulpverlening, bijzondere bijstand (als bijvoorbeeld onvoorzien een wasmachine stuk is gegaan en u zelf geen nieuwe kunt betalen) of ondersteuning bij gezinsproblemen.
Helaas weet de gemeente niet welke gezinnen zijn getroffen. De Belastingdienst mag namelijk geen persoonsgegevens van gedupeerden doorgeven aan de gemeente. Bent u als inwoner van de gemeente Bunschoten gedupeerde van de kinderopvangtoeslagaffaire en heeft u ergens ondersteuning bij nodig? Neem dan contact op door te mailen naar toeslagenaffaire@bunschoten.nl.

Vorig artikelZonnevelden
Volgend artikelElektronische inbraakbeveiliging in opmars.