Donderdag 12 mei ging de computercursus voor beginners Klik & Tik weer van start in de Bibliotheek Bunschoten. Enthousiaste vrijwilligers stonden klaar om deelnemers te helpen bij het leren gebruikenvan de computer. De cursus is gratis en kan in eigen tempo worden gevolgd. Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom. Aanmelden kan in de Bibliotheek of door te bellen naar 033-4631914.
De bijeenkomsten zijn elke donderdag van 9.00 tot 11.00 uur in de Bibliotheek Bunschoten. Tijdens de cursus leren deelnemers de muis en het toetsenbord gebruiken, websites bezoeken, hoe je mails kunt schrijven en versturen en hoe je informatie zoekt op het internet. De reacties van de eerste deelnemers zijn positief. ‘Ik heb al eens een computercursus gevolgd, maar dat met heel veel mensen. Hier krijg je persoonlijke aandacht en dat vind ik erg prettig.’ En ‘In de eerste bijeenkomst heb ik al heel veel geleerd!’

Vorig artikelWat als er wordt afgelast?
Volgend artikelBrand Jan Pieterszoon Coenstraat