Spakenburg heeft de uitwedstrijd bij Koninklijke HFC winnend afgesloten. Het werd 2-3 voor de ploeg van trainer Chris de Graaf. Hierdoor zijn de Blauwen definitief zeker van nog een seizoen in de tweededivisie.
Na twintig minuten voetballen kwam Spakenburg nog op 1-0 achterstand. Jacob Noordmans maakte de openingstreffer namens Koninklijke HFC. Zeven minuten later was de stand alweer gelijk. Clubtopscorer Floris van der Linden maakte de 1-1. Het was voor de spits alweer zijn 26e treffer van het seizoen.
Spakenburg kwam steeds beter in de wedstrijd. Tien minuten voor de rust beloonden de Blauwen zichzelf. Sanny Monteiro maakte de 1-2.
In de tweede helft viel de 2-2 een kwartier voor tijd uit het niets. André Morgan kopte hem binnen namens Koninklijke HFC. Maar drie minuten later had Spakenburg de voorsprong alweer in handen. Vanuit een counter wist Robin Eindhoven de 2-3 te maken.
Spakenburg staat in de tweede divisie op de achtste plek. Met nog drie duels te gaan kunnen de Blauwen nog iets stijgen op de ranglijst. Door de winst op Koninklijke HFC is Spakenburg definitief veilig.
Koninklijke HFC – Spakenburg: 2-3
20′ Jacob Noordmans (1-0)
27′ Floris van der Linden (1-1)
35′ Sanny Monteiro (1-2)
75′ André Morgan (2-2)
78′ Robin Eindhoven (2-3)
Bron: RTV Utrecht

Vorig artikelAangepast middagprogramma sportdag
Volgend artikelLOS KLASSIEK