Op zaterdag 11 juni, om 11 uur, is de eerste Meet & Greet tijdens de Land Art expo Stille Omgang rondom het Eemklooster in Amersfoort.

Elke maand zijn er enkele kunstenaars aanwezig om iets te vertellenover hun werk en hun inspiratie. Op 11 juni zijn Chiel Kuijl, Peter Huibers en Peggy Eras in ieder geval aanwezig. Daarbij is deze keer extra een poëtische muzikale bijdrage van Duo Sonido

Chiel Kuijl maakt structuren dmv touwen en kleine elementjes. De structuur die ontstaat door verbindingen wordt nog meer zichtbaar door beweging die de bezoeker zelf kan veroorzaken door op de schommelbank te gaan zitten. Peter Huibers maakt met een mobile evenwicht in beweging. “Ware rust is niet het ontbreken van beweging, het is evenwicht in de beweging.” Peggy Eras, kunstenaar en mede-organisator, maakte 47 paarse sluiers en creëerde een klaaglijn.

Een poëtische muzikale bijdrage komt van Duo Sonido. Zij zullen aan het begin bij de vijver een kort optreden verzorgen.

Gratis toegankelijk!

Locatie: Het Eemklooster, Daam Fockemalaan 22, 3818 KG Amersfoort www.eemklooster.nl

Vorig artikelTwee vale gieren uitgezet in het wild!
Volgend artikelGEVONDEN EN VERLOREN