Spakenburg heeft op de Westmaat niet weten te winnen van Scheveningen. De Blauwen wisten een voorsprong in het tweede divisie-duel niet te verzilveren. Het werd 1-1.
Spakenburg tegen Scheveningen was het duel om plaats 8. Beide teams gingen speelronde 32 in met 45 punten.De eerste kans was wel voor Spakenburg. Wimilio Vink maakte na 20 minuten voetballen bijna de openingstreffer. Hij draaide een hoekschop in op de goal. Keeper Sven van der Maaten redde met de vuisten.
In het slot van de eerste helft kreeg Scheveningen een strafschop. Oud-prof Lex Immers ging achter de bal staan, maar Brand redde. Ook de rebound werd door de Spakenburg-keeper gestopt.
In de 12e minuut van de tweede helft tekende Lowie van Zundert voor de openingsgoal. Een voorzet van Spakenburg bleef hangen waarna Van Zundert de bal kreeg en in de linkerhoek binnenschoot.
Spakenburg wist de voorsprong niet vast te houden. Het liet Scheveningen acht minuten voor tijd heel makkelijk langszij komen. Mike de Niet wist de bal te verlengen en tekende daarmee voor zijn 18e doelpunt van het seizoen. In de slotfase kwam Spakenburg nog goed weg toen Sanny Monteiro de bal bijna in eigen doel schoot.

Bron: RTV Utrecht

Vorig artikelGEVONDEN EN VERLOREN
Volgend artikelVogels speelt zich definitief veilig